Usluge

Isporučujemo rešenja i usluge po principu "ključ u ruke", uključujući dizajn, izgradnju i održavanje optičke i bakarne telekomunikacijske mreže kao i pristupne mreže za distribuciju električne energije, uključujući sve korake od ideje do upotrebne dozvole koja uključuje:

Upravljanje projektima

Možemo da ponudimo kompletne konsultantske  usluge u vezi sa upravljanjem projektima, uključujući planiranje, koordinaciju i realizaciju projekata u skladu sa specifičnim zahtevima i ograničenjima u oblasti telekomunikacija, distributivnih mreža električne energije ili drugih građevinskih projekata.

Dizajn i dozvole

Tokom prethodnih godina realizovali smo brojne projekte i prikupili izgubljeno značajno iskustvo u dizajniranju telekomunikacionih pristupnih i transportnih mreža, radio i mikrotalasnih tornjeva, mreža za distribuciju električne energije, raznih građevinskih objekata koje možemo ponuditi našim klijentima. Naše usluge uključuju pripremu projektnog zadatka, razvoj tehničkih rešenja, nabavku, dozvolu i pripremu dokumentacije za sve faze gradnje:  izrade idejnih rešenja, HLD i LLD rešenja i   kao projekte izvedenog stanja.

Na osnovu prethodnog iskustva, u mogućnosti smo da ponudimo usluge akvizicije lokacija za različite vrste projekata i objekata, kao i usluge pribavljanja dozvola za telekomunikacione objekte, dozvola za regulaciju saobraćaja, mreže za distribuciju električne energije ili druge građevinske projekte.

Građevinski radovi

obezbeđivanje timova za građevinske radove potrebne za projekte instalacije optičkih vlakana u predviđenim rokovima i u skladu sa standardima kvaliteta. Koristimo najnapredniju opremu i praksu kako bismo osigurali da naše instalacije i usluge premašuju očekivanja naših investitora. Naši timovi su dobro upućeni u bezbednost na radu i sposobne su da se nose sa svim ključnim aspektima instalacije optičkih balova, kao što su sečenje ulica, sečenje  stena, izgradnja rovova i rad sa potrebnom teškom mehanizacijom. Nudimo usluge poput izgradnja  rovova plugom, standardnih rovoa,  usmerenog bušenja (HDD), ugradnje sistema vodova / šahtova i ugradnje uličnih kabineta.

Kabl – instalaterski radovi

U proteklih 20 godina imali smo priliku da radimo na velikom  broju raznih FTTx i HFC projekata. Imamo iskustvo u radu na svim vrstama optičkih, koaksijalnih i bakarnih kablova, a opremljeni smo svim potrebnim alatima i instrumentima za ugradnju i povezivanje kablova. Nudimo usluge uduvavanja kablova (svih vrsta), izgradnju vazdušnih mreža, instalacije u kućama i zgradama, splajsovanje, ugradnju završnih kutija, spojnica i kao I uslugu izrade kućnih priključaka.

Merenje

i puštanje u rad

Imamo veliko iskustvo u svim vrstama merenja kablova i puštanju u rad aktivne opreme poput OLT-ova, MSAN-ova, optičkih čvorova … Opremljeni smo svim mernim instrumentima kao što su TDR-ovi, OTDR-ovi i CATV uređaji  za analizu signala i u mogućnosti smo da pružimo sve vrste mernih izveštaja i protokola u zavisnosti od zahteva krajnjeg korisnika.

Podrška i održavanje

Kabelnet Group nudi širok spektar usluga podrške za dopunu i unapređenje tehnoloških rešenja po zahtevu naših klijenata. Od jedinstvenog sistema do kompletne optičke infrastrukture, obavezali smo se da ćemo pružiti naše iskustvo i ekspertizu u podršci i zadovoljstvu klijenata, vođeni našom stalnom inicijativom  za poboljšanje usluga.

Poboljšajte svoje poslovanje